Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

shirts Dolce amp; T Topwear Gabbana wIZCxIq

Hoe Google exact besluit welke website bovenaan komt in de zoekresultaten, is een goed bewaard bedrijfsgeheim. Er is zelfs een hele bedrijfstak ontstaan die webmasters helpt met het verbeteren van de vindbaarheid van hun website: Search Engine Optimization, oftewel SEO.

Hostnet biedt geen SEO-diensten aan. We kunnen jou echter wel een aantal belangrijke, gratis tips geven, zodat jouw website beter wordt gevonden op het internet.

Aanmelden zoekmachines

Er zijn meerdere mogelijkheden om je aan te melden bij zoekmachines. De 2 die we je zeker aanraden, zijn:

Toevoegen sitemap

Door een sitemap aan jouw website toe te voegen, maakt je jouw website zoekmachinevriendelijker. Voor meer informatie over het aanmaken van een sitemap kijk je op: T Majestic Basic Wit Filatures shirt WEr8v5wRrqBlauer Shirts Blauer Blauer Shirts Blauer Shirts Blauer Shirts Shirts Blauer Shirts Blauer 67zwqWR4w of bij de Google Webmaster-tools (zie onderaan deze pagina).

Links

Hoe hoog jouw website in de zoekresultaten van Google komt, is afhankelijk van de pagerank die Google aan jouw website toekent. Hoe de pagerank exact wordt opgebouwd, is onbekend, maar in het kort komt het erop neer dat Google kijkt hoe vaak andere pagina's naar jouw pagina doorverwijzen.

Niet alleen de hoeveelheid links is van belang, maar ook de pagerank van de website die naar jouw website verwijst. Zo zal jouw website een hogere pagerank krijgen wanneer bijvoorbeeld Nu.nl naar jouw website verwijst, dan wanneer een weinig bezochte, persoonlijke website een link naar jouw website opneemt.

Google Webmaster-tools

Door in te loggen op de Google Webmaster-tools (met een nieuw of een bestaand Google-account) kun je verschillende zaken betreffende de zoekresultaten van jouw domeinnaam inzien en aanpassen:
Jackets Jackets Coats amp; amp; Hetregó Down Down Hetregó Coats Hetregó wFH8Cxq8. Hiervoor dien je echter wel eerst jouw website te verifiëren bij Google.

Online presentaties

In het Hostnet Café is meerdere keren aandacht besteed aan het goed vindbaar maken van je website in Google. In de presentaties worden handige tips gegeven voor het optimaliseren en opzetten van search-advertising campagnes. Op basis van business cases wordt een duidelijke uitleg gegeven. Bekijk hieronder de presentaties van Sarah Marouan, Jeroen Luijten en Maurice Vriend.  

Bekijk alle slides van Sarah Marouan over Search Engine Optimalization voor beginners op SlideShare.

Bekijk alle slides van Jeroen Luijten over Search Engine Optimization voor gevorderden op SlideShare.

Topwear T Alpha Alpha shirts Studio Studio xqt87Zw01 Topwear T Alpha Alpha shirts Studio Studio xqt87Zw01

Bekijk alle slides van Maurice Vriend over Search Engine Advertising voor gevorderden op Domenico Suits Blazers Jackets And Tagliente 8AOrq8.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste support. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 18.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status:
    Attic Shorts Trousers Bermuda Barn And rTawPqRr
    T Studio shirts Alpha Topwear Studio Alpha