versterker
TELE SOUND nv.
TELE SOUND nv. Tel: 09 369 42 26. BTWnr: BE 0434 340 957. Van 09u tot 12u en van 14u tot 19u. Op zaterdag tot 18u. Gesloten op zondag en maandag. Grotere kaart weergeven. Website ontwikkeld door TechnoLogic. Hosting door @iPower.
Versterker Hi-Fi TV-AUDIO.
Versterker TX-8220 B. Toevoegen aan vergelijken. Versterker TX-8220 S. Toevoegen aan vergelijken. Toevoegen aan vergelijken. Toevoegen aan vergelijken. Bekijken als Rooster Lijst. Sorteer op Positie. Sorteer op Productnaam. Sorteer op Prijs. Dit item verwijderen. Je hebt geen items om te vergelijken.
auna AMP 3800 BT hifi-versterker 2x120 W 3x50 W RMS BT zwart.
5.0 watt versterker: met een uitgangsvermogen van 2 x 120 watt 3 x 50 watt RMS. Draadloos gemakkelijk: Bluetooth-verbinding ter weergave van alle audiobestanden via smartphone, tablet of laptop. 2 microfooningangen: met regeling voor volume, hoge tonen, lage tonen plus echo-effect.
Gotron Vermogen versterker 19" 1 unit Elektronicaspecialist.
Vermogen versterker 19" 1 unit. Vermogen versterker 19" 1 unit. Swipen voor 1 additionele foto. 3 in voorraad. Aalst: 3 in voorraad. Gent: 1 tot 2 werkdagen. Hasselt: 1 tot 2 werkdagen. Dagelijkse verzending om 16u. 15.000 items op voorraad.
Versterkers Audio hifi Audio Exellent.
Sluit al je externe audio hierop aan en de receiver stuurt de audiosignalen door naar je tv of soundbar. Receivers hebben een ingebouwde versterker en meestal nog heel wat andere extra functies zoals de mogelijkheid om te streamen, videobewerking en een tuner radio en cd-speler.
Overal in huis wi-fi met onze wi-fi versterkers.
Op sommige modellen van wi-fi versterkers is een stopcontact voorzien zodat jet het elektriciteitspunt nog steeds kan gebruiken. Belangrijk om te weten is dat een wi-fi versterker een tweede wi-fi netwerk opzet en dus niet de snelheid van het draadloos netwerk boost.
Versterker / tuner-versterker bij Vanden Borre: Ruime keuze en gratis levering.
Wis mijn selectie. Wis mijn selectie. In de buurt van. Binnen 1 2 dagen in winkel. Versterker / tuner-versterker. Zoek een versterker / tuner-versterker via de filters in de linkerkolom. Wil je versterkers/ tuner-versterkers vergelijken? Vink dan Vergelijken aan en klik op de balk onderaan om je gekozen versterkers/ tuner-versterkers te vergelijken. Lees meer Lees minder. Zoek een versterker / tuner-versterker via de filters in de linkerkolom. Wil je versterkers/ tuner-versterkers vergelijken? Vink dan Vergelijken aan en klik op de balk onderaan om je gekozen versterkers/ tuner-versterkers te vergelijken. Extra kenmerken tonen. Prijs laag hoog. Prijs hoog laag. Merk A Z. Merk Z A. Versterker / tuner-versterker. LTCA HIFI STEREO VERSTERKER MET BLUETOOTH KARAOKE 2 x 50W ATM6000BT.
HDMI Versterker Winkel Goedkoopste HDMI Versterkers.
Met een kabel met HDMI versterker kan met gemak een veel langere afstand worden overbrugd dan met een passieve kabel. Wij leveren kabels met HDMI versterker in lengtes van 20 en 30 meter. U kunt ook kiezen voor een losse HDMI versterker.
Gitaarversterkers kopen? Online Winkels Keymusic.
Combo of versterkertop. Veel mensen kiezen voor een combo, de versterker en speaker in één. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een losse versterker, die te combineren is met een gitaarkast naar keuze. Wil je je akoestische gitaar versterken? Ook daarvoor heeft Keymusic een zeer ruime keuze, voor zowel thuis als op het podium.

Contacteer ons